Reviews

Super73-R Brooklyn recensie | TechRadar

Written by admin

Twee minuten beoordeling

De Super83-R Brooklyn is niet jouw typische rit. Deze e-bike is meer een elektrische bromfiets, of motor zelfs, dan een fiets. Het valt in het bovenste deel van het prijsspectrum voor e-bikes voor $ 3.495 (ongeveer £ 2.800 / AU $ 5.000) voordat je echt premium fietsen gaat gebruiken, maar het is volledig geladen voor rijplezier.

Belangrijkste specificaties:

Gewicht: 80lb

Motor: 2.000W

Accu: 1.000 Wh

Bereik: 40 mijl bij 20 mph onder gas, 75 mijl in eco-trapondersteuningsmodus

Deze e-bike in café-racerstijl rijdt snel op een achternaafmotor die een piekvermogen van 2.000 W kan leveren, en hij werkt op een batterij van bijna 1.000 Wh. Door de combinatie kan hij meer dan 30 mijl per uur rijden en een bereik van meer dan 20 mijl bereiken op alleen gas.

Liefhebbers van e-bikes zullen herkennen dat de snelheid met sommigen op gespannen voet staat e-bike klasse voorschriften. De Super83-R Brooklyn is in staat om verder te gaan dan de mogelijkheden van Klasse 3, dus rijders zullen de snelheids- en controlemodus moeten kiezen die past bij de wetten in hun regio – iets dat de waarde van de fiets zou kunnen verminderen voor degenen in Klasse 1 of Klasse 2 regio’s.

Krediet: Mark Knapp

About the author

admin

Leave a Comment