Reviews

Schot Scope V3 | TechRadar

Written by admin

Twee minuten beoordeling

De Shot Scope V3 is een speciaal golftracking-horloge dat GPS- en swinggebaseerde analyse biedt om ervoor te zorgen dat uw spel nauwkeurig wordt vastgelegd. Dit werkt met een slimme app om ook veel diepgaande analyses na de game te bieden.

Voor alle duidelijkheid: dit horloge is alleen goed voor golf en zal ondanks GPS geen andere sporten volgen. Dus hoewel het een plaats op onze lijst van de beste golfhorloges kan claimen, biedt het je niet enkele van de extra’s die je bijvoorbeeld op een Garmin krijgt. Het biedt ook niet de apps die je aantreft op een smartwatch zoals de Apple Watch 7 of Galaxy Watch 4. Je hebt dus geen Google Wear OS of Apple’s watchOS, wat betekent dat als je meer wilt dan golftracking, je ergens anders heen wilt kijken.

Met 36.000 banen geladen, een duidelijk 1,34-inch kleurenscherm en een batterijduur van meer dan 10 uur, is dit gebouwd om bijna elk parcours aan te kunnen.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Het scherm gebruikt geheugen in pixeltechnologie, wat betekent dat het zelfs in fel zonlicht duidelijk kan worden bekeken, maar zonder al te veel schade aan de levensduur van de batterij te veroorzaken. Handig omdat dit ook het gebruik van GPS en de meegeleverde clubtrackers zal zijn om een ​​nauwkeurige meting van je spel bij te houden – die allemaal de batterij gaan gebruiken.

About the author

admin

Leave a Comment