Uncategorized

Releasedatum iPhone 14: tips en trucs

Written by admin

De geruchten over de Apple iPhone 14 warmen op in de aanloop naar de onvermijdelijke release dit najaar. Als je overweegt om later dit jaar Apple’s nieuwe 2022 iPhone te kopen, zijn er enkele dingen die je wilt doen vóór de releasedatum van de iPhone 14.

Hoewel we nog maanden verwijderd zijn van Apple’s iPhone 14-aankondigingen, zijn er enkele goede redenen om na te denken over het wachten op de iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max en iPhone 14 Max. Apple zal naar verluidt dit jaar vier nieuwe iPhones lanceren, hoewel het blijkbaar de “Mini” uit zijn assortiment zal schrappen.

De iPhone 14-serie zal naar verluidt een verscheidenheid aan upgrades aan boord hebben, waaronder een nieuwe processor, verbeterde camera’s en nog veel meer.

We hebben nog geen officiële lanceringsdatum voor iPhone 14, die aankondiging zal nog even duren, maar tekenen wijzen op een aankomst in en rond de gebruikelijke datum in september.

Hoewel het misschien een beetje vroeg lijkt om je voor te bereiden op de releasedatum van de iPhone 14, zal het nemen van enkele stappen van tevoren ervoor zorgen dat je volledig voorbereid bent om er een te kopen wanneer de tijd daar is.

Je onderzoek kan je er zelfs van overtuigen om nog een iPhone-model te kopen voordat de iPhone 14 wordt uitgebracht, of misschien zelfs een telefoon buiten het ecosysteem van Apple om te kopen.

In deze gids nemen we potentiële iPhone 14-kopers enkele stappen door die ze in de lente, zomer en vroege herfst moeten nemen, voorafgaand aan de releasedatum van Apple’s iPhone 14.

Volg iPhone 14-geruchten

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een van Apple’s 2022 iPhones, wil je de laatste geruchten volgen terwijl we naar hun releasedatum streven.

Apple zal zijn best doen om iPhone 14-details geheim te houden, maar lekken zijn onvermijdelijk. We hebben al talloze rapporten gezien die potentiële iPhone 14-functies schetsen en we zullen er in de loop van het jaar nog veel meer zien.

Deze geruchten vullen veel van de lege plekken in de aanloop naar de releasedatum van de iPhone 14 en ze zullen je helpen om de juiste verwachtingen te scheppen naarmate we dichter bij de aankondigingen van Apple komen.

Naast het in de gaten houden van hardware- en softwaregeruchten, wil je ook je ogen open houden voor de releasedatum en geruchten over de toeleveringsketen.

Op dit moment lijkt de releasedatum van de iPhone 14 op schema te liggen voor een datum in september, maar dat kan in de toekomst zeker veranderen.

Apple onderneemt naar verluidt stappen om ervoor te zorgen dat het dit najaar voldoende voorraad heeft om aan de vraag te voldoen, maar we kunnen vertragingen zien als gevolg van problemen in de toeleveringsketen.

Als geruchten beginnen te wijzen op mogelijke tekorten, kun je overwegen om een ​​pre-order te plaatsen om te voorkomen dat je je nieuwe iPhone 14 veel later in het jaar krijgt.

Houd uw geschiktheid voor upgrades in de gaten

Als je van plan bent om de iPhone 14 dit najaar te kopen, of zelfs als je gewoon geïnteresseerd bent, moet je je upgradestatus in de gaten houden terwijl we dichter bij de releasedatum komen.

Als je pas in september of later in aanmerking komt voor een upgrade, kun je je nieuwe iPhone 14-model misschien niet meteen kopen.

Dat gezegd hebbende, zullen providers soms je upgradestatus verhogen, dus je zult willen inchecken om te zien of er iets verandert in de aanloop naar de aankondigingen van Apple.

Het controleren van uw huidige upgradestatus is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. Hier leest u hoe u uw upgrade online kunt controleren op: Sprint, Verizon, AT&T, T-Mobileen VS mobiel.

Maak kennis met iOS 15 & iOS 16

Als je momenteel een iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, een oudere iPhone of een Android-telefoon gebruikt en je bent van plan om later dit jaar te upgraden naar een iPhone 14, dan wil je zeker vertrouwd raken met iOS.

Op dit moment is de huidige versie van iOS iOS 15. Als je een nieuwer iPhone-model hebt, heb je waarschijnlijk al een upgrade naar de software uitgevoerd en kun je deze stap overslaan.

Als je nog steeds een oudere versie van iOS gebruikt of als je overstapt van Android, gebruik deze tijd dan om vertrouwd te raken met iOS 15. Je kunt beginnen met onze handleiding voor de software.

In juni kondigt Apple iOS 16 voor iPhone aan. Het bedrijf zal de software waarschijnlijk bevestigen tijdens zijn WWDC 2022-keynote op 6 juni.

iOS 16 zal de software zijn die de iPhone 14-serie aandrijft, dus het zal belangrijk zijn om ook vertrouwd te raken met die versie van iOS. Gelukkig kun je dit doen lang voordat de releasedatum van de iPhone 14 arriveert.

In juni zal Apple iOS 16 in bètatesten duwen en als je een in aanmerking komend apparaat bezit, kun je een pre-releaseversie downloaden naar je iPhone als je er een bezit.

Houd je je apparaten liever op stabiele software, dan kun je iOS 16 op afstand volgen. Hoe dan ook, je wilt je verdiepen in de veranderingen aan boord, zodat je vertrouwd bent met de software van de iPhone 14.

Onderzoek iPhone-accessoires

Terwijl we naar de releasedatum van de iPhone 14 streven, moet je wat tijd besteden aan het leren kennen van de beste iPhone-accessoires. Zo weet je precies wat je moet kopen en hoeveel je moet uitgeven als je besluit je nieuwe telefoon te koppelen met wat extra’s.

We raden je aan om recensies te lezen en je te verdiepen in de beste iPhone-accessoires voordat Apple zijn aankondigingen doet. Sommige accessoires kunnen de manier waarop u uw nieuwe telefoon gebruikt drastisch veranderen.

Zorg ervoor dat u een idee krijgt van de potentiële kosten, duik in de voor- en nadelen van elke fabrikant en vind stijlen die u aanspreken. Op die manier ben je klaar om te gaan wanneer Apple zijn aankondigingen doet.

Zoek uit hoeveel opslagruimte u nodig heeft

Begin na te denken over hoeveel opslagruimte u op uw iPhone 14 wilt hebben. Door de juiste hoeveelheid iPhone-opslag te kiezen, kunt u geld besparen en hoofdpijn voorkomen.

Terwijl sommigen van jullie prima in orde zijn met de minste hoeveelheid opslagruimte, zullen anderen de gemoedsrust willen die gepaard gaat met het hebben van tonnen interne ruimte beschikbaar.

Als je niet zeker weet wat je nodig hebt, bekijk dan onze iPhone 13-opslaggids.

Kijk naar andere iPhones

Voordat je de beslissing neemt om een ​​iPhone 14 te kopen, wil je eerst kennismaken met de huidige iPhone-modellen van Apple. Misschien vind je een iPhone die je echt leuk vindt voor een prijs waar je dol op bent lang voordat de iPhone 14 in de schappen ligt.

Ten eerste raden we aan een kijkje te nemen naar de huidige vlaggenschepen van Apple, waaronder de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Proen iPhone 13 Pro.

Je zult ook willen kijken naar de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Proen iPhone 12 Pro Max. We raden je ook aan om een ​​kijkje te nemen in de nieuwe iPhone SE 3.

Wachten op de iPhone 14 lijkt misschien een goed idee, maar velen van jullie kunnen nu beter een andere iPhone kopen. Als je dat doet, kun je volgend jaar upgraden naar een iPhone 14 of een andere telefoon.

Bekijk alternatieven voor iPhone 14

We raden ook aan om de beste iPhone 14-alternatieven te bekijken in de aanloop naar de release. Misschien vind je iets dat je echt leuk vindt buiten het ecosysteem van Apple.

Er zijn een heleboel uitstekende iPhone-alternatieven, maar hier zijn een paar van onze huidige favorieten:

Duik in deze, en andere indien nodig, voordat u besluit te wachten op de releasedatum van de iPhone 14.

Maak een abonnement voor uw huidige telefoon

Als je van plan bent om dit jaar te upgraden naar een nieuwe iPhone 14, zorg er dan voor dat je een abonnement hebt voor je huidige telefoon.

Sommigen van u kennen misschien een vriend of familielid die uw huidige telefoon zou kunnen gebruiken. Vraag rond en kijk of iemand later dit jaar misschien een hand-me-down nodig heeft. U kunt ook overwegen uw telefoon aan een goed doel te schenken.

Als u van plan bent uw huidige apparaat te verkopen om de kosten van uw iPhone 14 te helpen dekken, moet u zich verdiepen in de prijzen bij populaire wederverkopers.

U wilt ook uw huidige telefoon in onberispelijke staat houden, want zo krijgt u het meeste geld terug van die wederverkopers, uw provider of Apple wanneer de iPhone 14-inruilaanbiedingen dit najaar live gaan.

Onderzoek AppleCare

Als je van plan bent de iPhone 14 te kopen, wil je waarschijnlijk je investering beschermen.

Nieuwe iPhones worden standaard geleverd met garantie, maar die van Apple AppleCare is een uitgebreide garantieservice die veel betere ondersteuning biedt.

Als u niet bekend bent met de voordelen van AppleCare, moet u deze onderzoeken wanneer u tijd heeft. Je moet ook kijken naar AppleCare-alternatieven.

Je kunt AppleCare aan je tas toevoegen tijdens het afrekenproces wanneer je je nieuwe apparaat koopt. Je kunt het ook later kopen als je besluit te wachten.

Onderzoeksdragers

Als je niet tevreden bent met de dekking of het dataplan van je huidige provider, gebruik deze tijd dan om je in concurrenten te verdiepen en kijk of je een betere pasvorm voor je nieuwe telefoon kunt vinden.

Elke koerier heeft zijn voor- en nadelen, maar misschien vindt u er een die opvalt. Als u geïnteresseerd bent om van vervoerder te veranderen, zorg er dan voor dat u rondkijkt voordat u zich vestigt.

6 redenen om te wachten op de iPhone 14 & 5 redenen om het niet te doen

Wacht op een perforatieontwerp

Wacht op een perforatieontwerp

Als je een hekel hebt aan de inkeping van Apple, heb je misschien geluk, want het lijkt erop dat het bedrijf belangrijke wijzigingen aanbrengt in het ontwerp van de iPhone.

Apple heeft de inkeping niet geëlimineerd in 2021, maar de iPhone 13-serie heeft een kleinere inkeping dan de iPhone 12-serie en eerdere iPhone-modellen.

In 2022 zal Apple naar verluidt de inkeping weggooien ten gunste van een perforatieschermontwerp. het gerucht komt van gerespecteerde analist Ming-Chi Kuo. Hij herhaalde dit in een nieuwere opmerking hoewel hij zegt dat de verandering mogelijk beperkt is tot de iPhone 14 Pro-modellen.

Analist Ross Young gelooft dat hoewel de iPhone 14 Pro-modellen de enigen zullen zijn met dit nieuwe ontwerp, het perforatieontwerp waarschijnlijk in 2023 naar alle iPhone-modellen zal komen. heeft dit standpunt herhaald in een nieuw rapport.

Koreaanse publicatie de Elec ondersteunt deze geruchten en beweert dat Samsung Display zal helpen bij het productieproces. Net als Kuo zegt de site dat het nieuwe ontwerp beperkt zal zijn tot de Pro-modellen.

Een nieuwer rapport van de Elec stelt dat de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zullen worden geleverd met LTPO OLED-schermen met een perforator.

De panelen zullen naar verluidt worden geleverd door Samsung en LG. Een ander rapport uit dezelfde publicatie werpt meer licht op Samsung’s OLED-plannen voor de iPhone 14.

Als dat waar is, zou het de iPhone meer in lijn brengen met Samsung’s high-end Galaxy-telefoons, die ook een perforatorontwerp gebruiken.

De perforatie is niet zo invasief als de inkeping, die als muziek in de oren zou moeten klinken van degenen die niet van de inkeping houden.

Jon Prosser heeft een afbeelding gedeeld van vermeende iPhone 14 Pro-schema’s en ze laten zien hoe de perforator eruit zou kunnen zien.

91Mobielen heeft gedeelde weergaven van het vermeende iPhone 14 Pro-ontwerp. Volgens de site zijn deze gebaseerd op gelekte CAD-afbeeldingen. Ze tonen ronde en pilvormige uitsparingen die de inkeping vervangen.

Lekker @dylandkt suggereert dat de iPhone 14 Pro-modellen een pilvormige camera-uitsparing aan de bovenkant van het scherm zullen hebben.

We hebben gehoord dat het ontwerp van de iPhone 14 Pro is afgerond, net als de benodigdheden ging de proefproductiefase in van de nieuwe iPhone-modellen.

Zogenaamd CAD-afbeeldingen van de iPhone 14 Pro Max hint naar dunnere schermranden. Wat betreft de goedkopere iPhone 14-modellen, ze zijn verwacht te houden dezelfde dikte en bezelgrootte als de iPhone 13-serie.

We hebben ook renders gezien van het vermeende ontwerp dat Apple zal inzetten op de low-end iPhone 14-modellen. De renders, van MijnSmartPricehint naar een ontwerp dat vrijwel ongewijzigd is gebleven ten opzichte van de iPhone 13’s.

Het apparaat op de afbeeldingen heeft een inkeping en heeft ook dezelfde camera-opstelling aan de achterzijde als de iPhone 13.

We hebben ook gelekte iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max gezien weergavepanelen bevestigen al deze informatie.

Appel een patent gewonnen voor camera’s onder het scherm voor biometrische authenticatie op de iPhone, dus het is vrij duidelijk dat het bedrijf eraan werkt om op een gegeven moment van de inkeping af te komen. Het is alleen een kwestie van wanneer.

Als je niet enthousiast bent over het uiterlijk van de iPhone 12 of iPhone 13denk erover na om te wachten op de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max.

About the author

admin

Leave a Comment