Uncategorized

Hoe een slechte batterijduur van de iPhone 8 te herstellen

Written by admin

Sommige iPhone 8- en iPhone 8 Plus-gebruikers ondervinden problemen met de levensduur van de batterij. Als je merkt dat de batterij van je iPhone 8 abnormaal leegloopt, probeer dan een oplossing uit deze handleiding voordat je een afspraak maakt bij je plaatselijke Apple Store.

iPhone 8-gebruikers komen een groot aantal problemen tegen, waaronder een vreemd batterijverbruik waarbij hun apparaat snel batterijverlies ervaart in situaties waarin het geen significante klap zou moeten krijgen.

In sommige gevallen kan dit te maken hebben met een slechte batterij. In de meeste gevallen is het echter een bedrieglijke app of gewoon slechte gewoonten van de persoon achter het stuur.

We verwachten dat Apple vrij regelmatige iOS 15-updates zal uitrollen, maar het is niet te zeggen hoe lang je moet wachten op de volgende upgrade. Terwijl u wacht, moet u proberen deze problemen met de batterijlevensduur zelf op te lossen.

Deze gids neemt je mee door enkele mogelijke oplossingen en enkele tips die je zullen helpen als en wanneer je een rare afvoer op je iPhone 8 of iPhone 8 Plus begint op te merken.

Start je iPhone 8 opnieuw op

Soms is een eenvoudige herstart voldoende. Als u merkt dat de batterij van uw iPhone 8 of iPhone 8 Plus vreemd leegloopt, houdt u de aan / uit-knop ingedrukt en schakelt u het apparaat uit.

Gebruik de energiebesparende modus

Je iPhone 8 wordt geleverd met een uiterst handige batterijbesparende functie genaamd Low Power Mode. Low Power Mode minimaliseert animaties (u kunt dit ook handmatig doen) en optimaliseert de prestaties van uw apparaat.

Diensten zoals AirDrop en iCloud Sync worden uitgeschakeld, maar je kunt nog steeds bellen, sms’jes ontvangen, enz. Je kunt de energiebesparende modus inschakelen wanneer je maar wilt.

Om de energiebesparende modus in te schakelen:

 • Ga naar de instellingen van je iPhone 8.
 • Tik op Batterij.
 • Tik op Energiezuinige modus
 • Schakel het in wanneer u een paar batterijpercentagepunten wilt besparen en de vliegtuigmodus niet wilt inschakelen.

U kunt ook een snelkoppeling naar de energiebesparende modus in het Control Center plaatsen (het menu dat verschijnt wanneer u vanaf de onderkant van uw scherm omhoog veegt) voor gemakkelijke toegang tot de schakelaar.

Om dat te doen:

 • Ga naar Instellingen.
 • Tik op Controlecentrum.
 • Tik op het groene plusteken naast Energiezuinige modus.

Vliegtuigmodus gebruiken

Als u zich in een vreselijk servicegebied bevindt, zal uw telefoon moeite hebben om een ​​signaal af te vangen. Wanneer uw telefoon zo werkt, neemt de levensduur van uw batterij waarschijnlijk af.

Wanneer u zich in een vlekkerig gebied bevindt, schakelt u de vliegtuigmodus in vanuit het Control Center of de app Instellingen. Hiermee worden al uw verbindingen uitgeschakeld, inclusief Bluetooth, Wi-Fi en mobiele gegevens.

Controleer uw apps

De kans is groot dat het probleem met het leeglopen van de batterij van uw iPhone 8 te maken heeft met een toepassing op uw apparaat. Als je dit nog niet hebt gedaan, is het een goed idee om je apps te onderzoeken.

Applicaties als Facebook zijn bekende batterijvreters. Ze vreten de batterij van je apparaat op wanneer ze in gebruik zijn en wanneer ze op de achtergrond werken. Het is belangrijk om je apps in de gaten te houden en je kunt dat doen via een heel eenvoudig menu in de instellingen van je iPhone 8.

Ga naar je Instellingen, tik op Batterij en bekijk de tool Batterijgebruik. De tool laat je zien welke apps de meeste schade aanrichten aan de batterijduur van je iPhone 8 of iPhone 8 Plus.

Als je iets ongewoons opmerkt, controleer dan of er een update is in de App Store. Ontwikkelaars hebben ondersteuningsupdates voor iOS 15 uitgerold en de recente bugfixes kunnen de prestaties helpen verbeteren.

Als het blijft worstelen, wilt u misschien de app verwijderen. Je kunt een app altijd opnieuw installeren als je eenmaal hebt vastgesteld dat het niet de schuld is.

Beheer uw TrueTone-display

De iPhone 8 wordt geleverd met een prachtig True Tone Display. Hoewel het scherm prachtig is, kan het ernstige schade toebrengen aan de levensduur van uw batterij als u niet voorzichtig bent.

Als u zich liever niet bezighoudt met het beheer van uw beeldscherm, kunt u Auto Brightness inschakelen. De sensoren van je iPhone 8 doen al het werk en passen je scherm aan op basis van je lichtomstandigheden.

Soms werken de sensoren niet goed en gaat het apparaat oplichten of dimmen in situaties waar dat niet zou moeten. Als je scherm zonder reden helder is, verlies je wat batterij.

Probeer uw scherm handmatig aan te passen aan uw lichtomstandigheden. Trek eenvoudig het Control Center omhoog (veeg omhoog vanaf de onderkant van uw telefoon) en pas het scherm indien nodig aan. Je kunt het ook aanpassen in de app Instellingen als je naar het gedeelte Display en helderheid gaat.

Vermijd extreme temperaturen

Appel beveelt aan extreme temperaturen vermijden. Uw apparaat is ontworpen om normaal te werken tussen 62 ° en 72 ° F. Als de temperatuur die temperatuur overschrijdt, kunt u abnormale batterijfluctuaties waarnemen.

Het bedrijf zegt dat omgevingstemperaturen die hoger zijn dan 95 ° F de batterijcapaciteit van uw iPhone permanent kunnen beschadigen. Het opladen van je iPhone 8 bij hoge omgevingstemperaturen kan verdere schade aanrichten.

Apple zegt ook dat iPhones die in extreem koude omgevingen werken, een kortere levensduur van de batterij kunnen hebben.

Locatieservices uitschakelen

Locatieservices zoals GPS kunnen de levensduur van de batterij schaden. Als je Waze of Google Maps hebt gebruikt, weet je waarschijnlijk waar we het over hebben. Gelukkig heb je veel controle over de services die actief op je apparaat worden uitgevoerd.

Ga hiervoor naar Instellingen en tik op Privacy. Bovenaan zie je Locatieservices. Tik het. Je kunt ze volledig uitschakelen als je het uitschakelt, maar we raden aan om door je apps te gaan om te bepalen welke apps je services moeten gebruiken en wanneer.

Als een app die u nauwelijks gebruikt op de achtergrond werkt, wilt u de mogelijkheden ervan beperken. Tik hiervoor op de betreffende app en selecteer Nooit.

Stop met het gebruik van live achtergronden

Geanimeerde achtergronden zien er geweldig uit op het scherm van de iPhone 8, maar ze kunnen en zullen de batterij van de telefoon leegmaken. Als je je batterij wilt sparen, gebruik dan statische achtergronden.

Verwijder uw hoesje tijdens het opladen

Het opladen van uw iPhone 8 of iPhone 8 Plus in bepaalde hoesjes kan overmatige warmte genereren en dat kan de batterijcapaciteit van uw apparaat beïnvloeden.

Als je merkt dat je iPhone tijdens het opladen heet wordt in een hoes, verwijder dan de hoes en laad hem naakt op.

Update je telefoon

Als er een iOS-update beschikbaar is voor je iPhone 8 of iPhone 8 Plus, probeer dan te upgraden. Apple vermeldt mogelijk geen oplossing in het wijzigingslogboek, maar de update kan de levensduur van de batterij van uw apparaat verbeteren. Zorg ervoor dat u eerst beoordelingen leest.

Beperk uw meldingen

Als een app vaak het scherm van je telefoon verlicht met meldingen, is de batterij waarschijnlijk leeg. Gelukkig kun je deze pushmeldingen uitschakelen.

Ga naar Instellingen en tik op Meldingen. Tik op de betreffende app en stel Meldingen toestaan ​​in op Uit. Als je veel apps hebt, moet je de lijst één voor één aflopen.

Opheffen om wakker te worden uitschakelen

Je iPhone 8 wordt geleverd met een handige functie genaamd Raise to Wake, die je telefoon wakker maakt elke keer dat je hem oppakt. Als u het uitschakelt, kunt u enkele procentpunten besparen.

Als je het goed vindt om je telefoon elke keer dat je hem oppakt, handmatig in te schakelen, ga je naar de app Instellingen, tik je op Weergave en helderheid en schakel je de functie Raise to Wake uit.

Alle instellingen resetten

Als geen van deze werkt, probeer dan uw instellingen opnieuw in te stellen.

Om dit te doen:

 • Ga naar Instellingen.
 • Tik op Algemeen.
 • Tik op Overzetten of iPhone resetten.
 • Tik op Resetten.
 • Tik op Reset alle instellingen.
 • Voer uw toegangscode in als u die heeft.

Het proces kan enkele minuten duren en het zal de instellingen van uw apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen, dus zorg ervoor dat u al uw wifi-wachtwoorden bij de hand hebt. Uw apparaat zal ze vergeten.

Downgraden

Als je het probleem niet zelf kunt oplossen, niet kunt wachten op de volgende iOS-update en geen contact kunt of wilt opnemen met de Apple-klantenservice, kun je proberen terug te downgraden naar een eerdere versie van iOS 15 (indien beschikbaar).

Als je niet weet hoe je de software van een iPhone moet downgraden, bekijk dan onze walkthrough.

Koop een Battery Case of Battery Bank

Als je bereid bent wat geld uit te geven, wil je misschien een batterijhouder of batterijbank kopen voor wat extra sap.

Er zijn al heel veel iPhone 8-hoesjes, dus bekijk de beste iPhone 8-hoesjes en iPhone 8 Plus-hoesjes om aan de slag te gaan.

Als je het prachtige ontwerp van de iPhone 8 niet wilt verdoezelen met een omvangrijk hoesje, kun je misschien een batterijbank kopen.

Batterijbanken zijn kleine en lichtgewicht gadgets die je meerdere keren opladen. Bijvoorbeeld, het RAVPower-batterijpakket kan je zes volledige iPhone-ladingen geven.

Kijk ook eens bij Mophie’s krachtstation mini en de Anker Powercore 20100die beide solide en betaalbaar zijn.

4 redenen om iOS 15.4.1 niet te installeren en 11 redenen waarom u dat wel zou moeten doen

Installeer iOS 15.4.1 voor betere beveiliging

Installeer iOS 15.4.1 voor betere beveiliging

Als beveiliging belangrijk voor je is, moet je er zeker over nadenken om Apple’s iOS 15.4.1-update meteen te installeren.

iOS 15.4.1 heeft één nieuwe beveiligingspatch aan boord en je kunt er meer over lezen op de website van Apple. Het helpt je telefoon te beschermen tegen schade.

Als je de iOS 15.4-update hebt gemist, had deze maar liefst 36 nieuwe beveiligingspatches aan boord. Als je meer wilt weten over deze patches, ga dan naar: Apple’s beveiligingssite voor de details.

Als je iOS 15.3.1 hebt gemist, had het één beveiligingspatch aan boord. Ga voor meer informatie naar Apple’s beveiligingspagina.

Als je iOS 15.3 hebt gemist, krijg je ook de bijbehorende patches bij je upgrade. iOS 15.3 bracht 10 nieuwe beveiligingspatches voor iPhone-gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in de details, kun je er meer over lezen hier.

Als je iOS 15.2.1 hebt gemist, krijg je de beveiligingspatch bij je upgrade. Meer informatie over de overstap vindt u op Apple’s website.

Als je de iOS 15.2-update van Apple hebt gemist, krijg je de 30+ beveiligingspatches bij je upgrade. Je leest er alles over op de beveiligingssite van het bedrijf.

iOS 15.2 bevatte ook enkele belangrijke upgrades voor privacy. De software bracht het app-privacyrapport van het bedrijf naar Instellingen. Hiermee kunt u zien hoe vaak uw apps de afgelopen zeven dagen toegang hebben gehad tot uw locatie, foto’s, camera, microfoon, contacten en meer. U kunt ook hun netwerkactiviteit zien.

Bovendien bracht iOS 15.2 De communicatieveiligheidsfuncties van Apple voor kinderen. Je vindt deze functies in de Berichten-app, in Siri, in Spotlight en in Zoeken.

Als je iOS 15.1 hebt gemist, brengt iOS 15.4.1 de beveiligingspatches naar je iPhone. Je kunt er meer over lezen op Apple’s website.

Als je iOS 15.0.2 hebt gemist, krijg je ook de beveiligingspatch met je upgrade. Je kunt er meer over leren hier.

iOS 15.0 bracht ook tal van beveiligingspatches naar je iPhone. Als je overstapt van iOS 14 en je bent geïnteresseerd in de exacte aard van deze verbeteringen, dan kun je er meer over lezen op Apple’s beveiligingswebsite.

Apple heeft zijn website bijgewerkt met nieuwe informatie over de reeks beveiligingspatches van iOS 15. Het bedrijf zegt nu dat de software een probleem heeft verholpen dat de persoonlijke Apple ID-informatie en in-app-zoekgeschiedenis van een gebruiker had kunnen blootleggen. Er staat ook dat iOS 15 een probleem heeft verholpen waardoor apps privacyvoorkeuren konden overschrijven.

Als je iOS 14.8 of een oudere versie van iOS hebt overgeslagen, ontvang je de beveiligingspatches van die updates ook met je iOS 15.4.1-update.

Naast deze patches wordt iOS 15 geleverd met enkele beveiligings- en privacy-upgrades, waaronder verbeteringen aan Siri. Verzoeken aan Siri worden nu op het apparaat zelf verwerkt met Neural Engine. Dit maakt het veiliger.

Als u een Apple Card-gebruiker bent, krijgt u nu een beveiligingscode die regelmatig verandert om te gebruiken wanneer u online transacties uitvoert.

Apple heeft ook een ingebouwde authenticator toegevoegd die vergelijkbaar is met Google Authenticator. Hiermee kunt u verificatiecodes genereren voor verbeterde aanmeldingsbeveiliging onder uw wachtwoorden.

Er is ook een Mail-functie die uw IP-adres verbergt.

About the author

admin

Leave a Comment