Uncategorized

Hoe een slechte batterijduur van de iPhone 11 te repareren

Written by admin

Sommige iPhone 11, iPhone 11 Proen iPhone 11 Pro Max gebruikers hebben gemerkt dat de batterij ernstig leegloopt. Problemen met de levensduur van de batterij kunnen lastig op te lossen zijn, maar er zijn enkele dingen die u moet proberen voordat u de software van uw telefoon downgradet of contact opneemt met de klantenondersteuning van Apple.

Terwijl we dieper het jaar ingaan, krijgen we nog steeds veel feedback van iPhone 11-gebruikers. Veel van de feedback was geweldig en veel mensen genieten van de prestaties die ze krijgen van de voormalige vlaggenschipmodellen van het bedrijf. Dat gezegd hebbende, horen we ook over problemen waarmee sommige iPhone 11-gebruikers worden geconfronteerd.

We hebben klachten gezien over verschillende problemen, variërend van bekraste schermen tot wifi-problemen tot problemen met first-party apps. We hebben ook enkele klachten gezien over abnormaal batterijverlies.

Problemen met de levensduur van de batterij komen heel vaak voor, vooral nadat Apple nieuwe iOS-software heeft uitgebracht, dus deze klachten komen niet als een verrassing.

Sommige van deze problemen kunnen hardwaregerelateerd zijn, maar de meeste hebben waarschijnlijk te maken met de iOS 15-software die deze telefoons momenteel aanstuurt.

Als je merkt dat de batterij leegloopt, is je eerste instinct misschien om contact op te nemen met de Apple-klantenservice. Dat is een optie, maar u moet proberen het probleem zelf op te lossen voordat u contact opneemt met Apple.

In deze gids zullen we u door enkele oplossingen leiden die u kunnen helpen de slechte batterijduur van de iPhone 11 te herstellen. Dit zijn oplossingen die in de loop der jaren voor ons hebben gewerkt en die u mogelijk kunnen helpen uw batterijproblemen binnen enkele minuten op te lossen.

Start uw telefoon opnieuw op

Als je merkt dat de batterij leegloopt, probeer dan je iPhone opnieuw op te starten. Schakel het uit, wacht een minuut en schakel het vervolgens weer in. Dit doet meestal wonderen, vooral als uw apparaat al een tijdje niet is uitgeschakeld.

Update je telefoon

Als je oude iOS-software gebruikt, probeer dan je telefoon bij te werken naar de nieuwste versie van iOS 15.

Apple noemt meestal geen fixes voor de levensduur van de batterij in zijn wijzigingslogboeken voor software-updates, maar het installeren van nieuwe software kan de prestaties van uw iPhone 11 helpen stabiliseren.

Voordat je een nieuwe versie van iOS 15 op je telefoon installeert, moet je recensies lezen en je verdiepen in feedback over de algehele prestaties.

Controleer uw apps

Vaak is het een frauduleuze app die ervoor zorgt dat de batterij leegloopt. Apps, met name applicaties van derden, treden soms op nadat Apple nieuwe iOS-firmware heeft uitgebracht.

Gelukkig is het controleren van de prestaties van een app uiterst eenvoudig op de iPhone 11 en zou je de boosdoener binnen enkele minuten moeten kunnen opsporen. Dit is wat u moet doen:

 • Ga eerst naar de app Instellingen.
 • Tik op Batterij.
 • Controleer uw batterijgebruik.

In dit menu zie je de apps die de batterijduur van je iPhone 11 opslokken en wanneer ze dat doen. Als je een app veel gebruikt, belast dit uiteraard de batterij van je toestel. Als het echter een hoop batterij leegmaakt of als een app die je zelden gebruikt veel stroom opslurpt, wil je dit verder onderzoeken.

Als u een probleem opmerkt, probeert u de toepassing bij te werken naar de nieuwste versie. App-ontwikkelaars rollen ondersteuningsupdates uit en nieuwe firmware zou wonderen kunnen doen.

Als updaten niet werkt, probeer dan de app (permanent of tijdelijk) te verwijderen en kijk of alles weer normaal wordt. Neem contact op met de ontwikkelaar als het probleem zich blijft voordoen.

Alle instellingen resetten

Als je apps niet de oorzaak van het probleem zijn, probeer dan al je instellingen opnieuw in te stellen. Hiermee worden je instellingen teruggezet naar de fabrieksinstellingen (dus zorg ervoor dat je je wifi-wachtwoorden bij de hand hebt), maar het kan de problemen met de levensduur van de batterij oplossen. Het heeft in het verleden voor ons gewerkt.

Zo reset je de instellingen van je iPhone:

 • Ga naar Instellingen.
 • Tik op Algemeen.
 • Tik op Overzetten of iPhone resetten.
 • Tik op Resetten.
 • Tik op Reset alle instellingen.
 • Voer uw toegangscode in als u er een hebt ingeschakeld.

Schermtijd gebruiken

Je iPhone 11 wordt geleverd met een uiterst handige Screen Time-functie die je kan helpen de levensduur van de batterij te verlengen en slechte gewoonten te elimineren.

Screen Time biedt u een reeks bedieningselementen die u kunnen helpen uw verslavende gedrag onder controle te houden. Als u uw apps niet op uw telefoon gebruikt, zult u de levensduur van de batterij niet opeten.

Met deze functie kun je limieten instellen voor hoe lang je een bepaalde app op een bepaalde dag kunt gebruiken. Als je de drempel nadert, zal hij je waarschuwen.

U kunt ook waarschuwingen voor kinderen instellen en deze koppelen aan een ScreenTime-toeslag. Hiermee kunt u limieten instellen voor games, maar belangrijke apps beschikbaar houden voor gebruik.

Gebruik de energiebesparende modus

Je iPhone 11 heeft ook een Low Power Mode-functie waarmee je de batterij kunt sparen door tijdelijk de achtergrondactiviteit uit te schakelen (Hey Siri, automatische downloads en e-mail ophalen).

U kunt de energiebesparende modus in- en uitschakelen wanneer u maar wilt. Je iPhone zal je ook vragen om het in te schakelen wanneer het 20% batterijvermogen bereikt.

We raden aan om de Low Power-modus toe te voegen aan het Control Center (Control Center is het menu dat verschijnt wanneer u vanaf de rechterbovenhoek van het scherm omhoog veegt) voor gemakkelijke toegang. Zo doe je dat:

 • Ga naar de app Instellingen.
 • Tik op Controlecentrum.
 • Tik op Bediening aanpassen.
 • Tik op het groene plusteken naast Energiezuinige modus.

De volgende keer dat u het Control Center op uw apparaat opent, ziet u een batterijpictogram en kunt u erop tikken om de energiebesparende modus in of uit te schakelen.

Als je de energiebesparende modus liever inschakelt via je instellingen, kan dat ook. Hier is hoe het te doen:

 • Ga naar de Instellingen-app.
 • Tik op Batterij.
 • Tik op Energiezuinige modus.
 • Schakel het in.

Geoptimaliseerd opladen van de batterij inschakelen

De software van de iPhone 11 bevat een functie genaamd “Optimized Battery Charging”, die de veroudering van de batterij helpt verminderen.

Deze functie leert van je dagelijkse oplaadroutine en wacht totdat je iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max 100% is opgeladen totdat je hem moet gebruiken. Dit voorkomt dat uw batterij op maximale capaciteit werkt en kan de algehele levensduur van de batterij van uw apparaat verlengen.

Om het in te schakelen:

 • Ga naar je Instellingen.
 • Tik op Batterij.
 • Tik op Batterijstatus en schakel Geoptimaliseerd opladen van de batterij in.

Zet Verhogen om wakker te worden uit

De Raise to Wake-functie van de iPhone 11 kan handig zijn, maar als u deze uitschakelt, kunt u de batterij sparen.

Als u niet wilt dat het scherm van uw apparaat automatisch wordt ingeschakeld wanneer u het oppakt:

 • Ga naar de Instellingen-app.
 • Tik op Weergave en helderheid.
 • Schakel de functie Raise to Wake uit.

Achtergrond vernieuwen stoppen

De functie Background App Refresh van de iPhone 11 ververst apps op de achtergrond om u de nieuwste gegevens te tonen wanneer u ze opent. Het kan nuttig zijn, maar het kan ook de levensduur van de batterij opslokken. Als je het niet op de achtergrond nodig hebt, probeer het dan uit te schakelen.

Om App-vernieuwing op de achtergrond uit te schakelen, moet u:

 • Ga naar Instellingen.
 • Tik op Algemeen.
 • Tik op Achtergrond app vernieuwen.
 • Schakel het uit voor alle toepassingen die u niet gebruikt.

Je kunt het ook helemaal uitschakelen als je niet één voor één je apps wilt doorlopen.

Fitness volgen uitschakelen

Je telefoon heeft een co-processor die je stappen en andere bewegingen bijhoudt. Als u uw telefoon gebruikt voor fitnessgerelateerde activiteiten, moet u deze functie ingeschakeld houden. Als je dat niet doet, probeer het dan uit te schakelen, want dit kan je helpen de batterij te sparen.

Om dit te doen

 • Ga naar je Instellingen app.
 • Tik op Privacy.
 • Selecteer Beweging en fitness.
 • Schakel de functie Fitness Tracking uit.

Mogelijk wilt u ook de apps uitschakelen die worden vermeld onder Fitness-tracking in het menu.

Ondersteunende aanraking uitschakelen

Als u momenteel Ondersteunende aanraking op uw apparaat, kan dit een van de redenen zijn waarom uw batterij snel leeg raakt.

Als je Assistive Touch niet actief wilt of nodig hebt op je telefoon, probeer het dan uit te schakelen:

 • Ga naar Instellingen.
 • Tik op Toegankelijkheid.
 • Tik op Aanraken.
 • Schakel AssistiveTouch uit.

Downgrade je iPhone 11

Als je het probleem niet zelf kunt oplossen, niet kunt wachten op de volgende iOS 15-update en geen contact wilt opnemen met de Apple-klantenservice, kun je proberen terug te downgraden naar een eerdere versie van iOS 15.

Als u een goede batterijduur kreeg op een oudere versie van iOS 15, kan downgraden helpen. Als je niet weet hoe je een iPhone moet downgraden, bekijk dan onze walkthrough.

Herstellen als nieuw

U kunt ook proberen uw apparaat te herstellen vanaf een back-up vanaf uw computer of via iCloud.

Als je echt ambitieus bent, kun je proberen het apparaat als nieuw te herstellen. Dit doe je via Finder, iTunes of iCloud.

Koop een Battery Case of Battery Bank

U kunt ook overwegen om te investeren in een batterijhouder of batterijbank.

Als je niet weet waar je moet zoeken, bekijk dan onze lijst met de beste iPhone 11-hoesjes. Het is een goed startpunt voor degenen die de accessoiremarkt niet volgen.

Als u geen omvangrijke batterijhouder wilt gebruiken met uw iPhone, wilt u misschien een batterijbank kopen. Ze kunnen van pas komen in noodsituaties waarbij uw telefoon snel de levensduur van de batterij verliest.

Als u niet bekend bent, zijn batterijbanken kleine, draagbare stroombronnen die uw iPhone meerdere keren kunnen opladen. Bijvoorbeeld, het RAVPower-batterijpakket kan zes volledige iPhone-ladingen leveren voordat u hem moet opladen.

Er zijn veel opties voor u beschikbaar, maar de RAVPowerMophie’s elektriciteitscentrale en de Anker PowerCore Slim zijn enkele van onze favoriete opties.

4 redenen om iOS 15.5 niet te installeren en 11 redenen waarom u dat wel zou moeten doen

Installeer iOS 15.5 voor betere beveiliging

Installeer iOS 15.5 voor betere beveiliging

Als beveiliging belangrijk voor je is, moet je er zeker over nadenken om Apple’s iOS 15.5-update meteen te installeren.

iOS 15.5 brengt 27 nieuwe beveiligingspatches naar de iPhone en ze zijn essentieel als je je apparaat en zijn gegevens wilt beschermen. U kunt meer leren over deze patches op Apple’s beveiligingssite.

Als je iOS 15.4.1 hebt gemist, had het slechts één nieuwe beveiligingspatch aan boord. Je kunt er meer over lezen op de website van Apple.

Als je de iOS 15.4-update hebt gemist, had deze maar liefst 36 nieuwe beveiligingspatches aan boord. Als je meer wilt weten over deze patches, ga dan naar: Apple’s beveiligingssite voor de details.

Als je iOS 15.3.1 hebt gemist, had het één beveiligingspatch aan boord. Ga voor meer informatie naar Apple’s beveiligingspagina.

Als je iOS 15.3 hebt gemist, krijg je ook de bijbehorende patches bij je upgrade. iOS 15.3 bracht 10 nieuwe beveiligingspatches voor iPhone-gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in de details, kun je er meer over lezen hier.

Als je iOS 15.2.1 hebt gemist, krijg je de beveiligingspatch bij je upgrade. Meer informatie over de overstap vindt u op Apple’s website.

Als je de iOS 15.2-update van Apple hebt gemist, krijg je de 30+ beveiligingspatches bij je upgrade. Je leest er alles over op de beveiligingssite van het bedrijf.

iOS 15.2 bevatte ook enkele belangrijke upgrades voor privacy. De software bracht het app-privacyrapport van het bedrijf naar Instellingen. Hiermee kunt u zien hoe vaak uw apps de afgelopen zeven dagen toegang hebben gehad tot uw locatie, foto’s, camera, microfoon, contacten en meer. U kunt ook hun netwerkactiviteit zien.

Bovendien bracht iOS 15.2 De communicatieveiligheidsfuncties van Apple voor kinderen. Je vindt deze functies in de Berichten-app, in Siri, in Spotlight en in Zoeken.

Als je iOS 15.1 hebt gemist, brengt iOS 15.5 zijn beveiligingspatches naar je iPhone. Je kunt er meer over lezen op Apple’s website.

Als je iOS 15.0.2 hebt gemist, krijg je ook de beveiligingspatch met je upgrade. Je kunt er meer over leren hier.

iOS 15.0 bracht ook tal van beveiligingspatches naar je iPhone. Als je overstapt van iOS 14 en je bent geïnteresseerd in de exacte aard van deze verbeteringen, kun je er meer over lezen op Apple’s beveiligingswebsite.

Apple heeft zijn website bijgewerkt met nieuwe informatie over de reeks beveiligingspatches van iOS 15. Het bedrijf zegt nu dat de software een probleem heeft verholpen dat de persoonlijke Apple ID-informatie en in-app-zoekgeschiedenis van een gebruiker had kunnen blootleggen. Er staat ook dat iOS 15 een probleem heeft verholpen waardoor apps privacyvoorkeuren konden overschrijven.

Als je iOS 14.8 of een oudere versie van iOS hebt overgeslagen, ontvang je de beveiligingspatches van die updates ook met je iOS 15.5-update.

Naast deze patches wordt iOS 15 geleverd met enkele beveiligings- en privacy-upgrades, waaronder verbeteringen aan Siri. Verzoeken aan Siri worden nu op het apparaat zelf verwerkt met Neural Engine. Dit maakt het veiliger.

Als u een Apple Card-gebruiker bent, krijgt u nu een beveiligingscode die regelmatig verandert om te gebruiken wanneer u online transacties uitvoert.

Apple heeft ook een ingebouwde authenticator toegevoegd die vergelijkbaar is met Google Authenticator. Hiermee kunt u verificatiecodes genereren voor verbeterde aanmeldingsbeveiliging onder uw wachtwoorden.

Er is ook een Mail-functie die uw IP-adres verbergt.

About the author

admin

Leave a Comment